Nedureroasa Freshdepil De Îndepărtare A Părului – De A Explora Opțiunile Pentru A Elimina Parul Nedorit

Ești iritat și obosit de ras și epilat pielea ta în mod regulat, pur și simplu, să-ți găsești de păr cresc Freshdepil din nou, in preț cateva zile? Cum te-ai simți dacă puteți încerca o metodă simplă care poate fara durere Freshdepil ia părul tău o dată pentru totdeauna? Ce puteți face pentru a elimina permanent parul nedorit? 

Freshdepil prețExistă două moduri de a elimina parul nedorit: temporară și permanentă.

Temporar metode de îndepărtare a părului includ: „depilare” (cum ar fi de ras, tunderea, și folosind creme de ras sau pulberi) sau „epilare” (folosind penseta, ceara, sugaring, si cresterea evaluări parului inhibitor de medicamente, creme si lotiuni). „Depilare” este de îndepărtare a părului la nivelul pielii, și durează de la câteva Freshdepil ore la câteva zile. „Epilare” este îndepărtarea întregului păr de la rădăcină, și durează câteva zile la câteva săptămâni.

Freshdepil – compoziție, efecte secundare

Permanent metode de îndepărtare a părului includ electrology (sau electroliză) și Fotoepilare (laser, lumina intens pulsata, sau diode de epilare). Electrology (sau electroliză) a Freshdepil fost singurul 100% permanent metodă de îndepărtare a părului. Aceasta se face prin introducerea unei fine sonda în foliculul pilos și aplicarea unui curent ajustat pentru fiecare tip de păr și zonă de tratament. Ea distruge celulele germinale Freshdepil responsabil pentru cresterea compoziție parului. În timp ce această metodă este foarte eficientă, este consumatoare de timp, costisitoare ($50 la 150 de dolari pe oră), tu suferi de disconfort de fiecare dată și aveți, de asemenea, pielea, care este un pic rosu si inflamat după aceea. Fotoepilare reduce permanent cresterea parului prin distrugerea foliculului de par (parul) Freshdepil folosind controlate de flash-uri de lumină. Parul absoarbe lumina proiectată de către dispozitiv și căldura intensă distruge. În scopul de a obține cele mai bune rezultate, avem nevoie de toată energia luminii transmise de mașină pentru a fi absorbit de păr și nu de către țesuturile din apropiere.

Ar trebui să utilizați un dispozitiv care produce Freshdepil lumină de aceeași culoare (lungime de undă) de păr. Parul dispare în 7 zile. Distrus părului și folicul sunt eliminate printr-un proces fiziologic normal, cu rezultatul pe termen lung a unui depilare. S-ar putea avea senzații de înțepătură, arsură sau o ușoară durere în timpul procedurii. Pielea poate deveni Freshdepil inrosita, care compoziție va rezolva în câteva ore, iar în cazuri rare o temporală, tulburări de pigmentare pot apărea, și, uneori, procedura poate provoca de gradul întâi și de gradul al doilea arsuri. Numărul de tratamente depinde de tipul de păr și de piele tratată, și pe corp locatie. De obicei, o medie de șase tratamente este nevoie pentru un rezultat definitiv, și costul tipic de îndepărtare a părului cu laser este de $150 la 500 de dolari, în Freshdepil funcție de zona corpului care este tratat. Cu toate acestea, există unele contraindicații, atunci când îndepărtarea părului folosind fotoepilare nu este recomandat, astfel încât este nevoie de o consultare înainte de a utiliza fotoepilare.

Adevărat low-cost nedureroasa de îndepărtare a părului

Singura nedureroasă metodă de îndepărtare a părului este de a folosi creme, lotiuni si medicamente care din punct de vedere chimic ataca si dizolva parul, sau inhiba dezvoltarea de noi celule de par. Acest tip de produse, Freshdepil de asemenea, cunoscut sub numele de „parul inhibitor de creștere”, trebuie să fie utilizate în mod continuu, sau cresterea parului va reveni la efecte secundare normal. Există Freshdepil multe produse pe piață. Eflornithine s-a dovedit a fi extrem de eficiente în reducerea creșterii părului, astfel încât, în iulie 2000, U. s. Food and Drug Administration (FDA) a aprobat eflornithine de vânzare și marketing, sub numele Vaniqa. Acesta conține eflornithine Freshdepil clorhidrat inhibarea enzymeornithine decarboxilaza, prevenirea de noi celule de par de la producerea putresceină pentru stabilizarea ADN-ul lor. Este singura crema aprobat de FDA, dar, ca toate Freshdepil medicamentele, poate provoca efecte adverse (acnee, arsuri, înțepături sau furnicături, piele uscată, mâncărime, roșeață sau erupții cutanate și alte probleme de piele).

Freshdepil evaluări

Alte creme si lotiuni Freshdepil folosesc enzime active și a altor ingrediente de fapt întrerupe procesul normal al corpului de a produce noi celule de par. Prin aplicarea de „păr inhibitor de creștere”, Freshdepil foliculul de păr se schimbă efecte secundare structura, iar parul devine treptat mai fină și mai moale, până când în cele din urmă dispare. Întregul proces durează mai multe luni.

Este cunoscut în Japonia ca unele dintre enzimele într-un mod foarte simplu de a bea și un favorit de fructe din Asia, foarte eficient de a reduce cresterea parului. Combinând toate-naturale bautura functioneaza sanatoasa, cu un fruct care este disponibil în orice magazin, puteți Freshdepil crea un foarte eficient lotiune pentru a opri cresterea parului rapid. Aceasta lotiune este complet naturală și eficientă metodă de îndepărtare a părului care le puteți face-te ca acasă.

De Îndepărtare Freshdepil A Părului – Permanente Sau Temporare

Doar despre fiecare organism, la un moment sau altul, trebuie să eliminați părul și de multe ori gândul de epilare ingrediente Freshdepil definitiva vine în minte. Există mai multe opțiuni pentru îndepărtarea părului și alegerea ar trebui să fie bazează pe câțiva factori.

Ce metode sunt disponibile?

Care sunt permanent metode de îndepărtare a părului?

Din ce zona a corpului vrei să-l eliminați?

Pe Termen Scurt Metode De Îndepărtare A Părului-

Ras – Atât pe carosabil Freshdepil umed cât de ras și aparate de ras electrice. Utilizate în principal de recenzii către bărbați pentru bărbie. Multe femei, de asemenea, bărbierit picioarele lor. Deși părul pare să crească mai gros, acest lucru nu este așa. Ce se întâmplă Freshdepil este că părul este tăiat de la nivelul pielii la un unghi. Parul recrescut, prin urmare, este mai greu la atingere.

Waxing – Aceasta este aplicarea de ceara fierbinte(o alternativă ceara metodă folosește ceara rece), peste zona dorită. După ce se întărește se Freshdepil smulse împotriva creșterii. Folosit în principal pentru îndepărtarea părului picior, deși îl puteți folosi pe alte domenii. De-a lungul timpului parul slăbește și acest lucru înseamnă că regenerarea este mai lent.

Jumulire – Probabil cea mai veche metodă de îndepărtare a părului și șansele Freshdepil sunt că toată lumea a smuls un par la un înșelătorie moment sau altul. Ca un oficial metodă de îndepărtare a părului este Freshdepil de obicei folosit pentru sprancene jumulire sau eliminarea de fire de par fara stapan. Îndulcire și filetare sunt, de asemenea, o parte din jumulire familie.

Freshdepil compozițieProdusele de depilare – Chimice creme sau geluri care determina o reactie la firele de păr, de rupere le în jos, astfel încât acestea pot fi șterse cu Freshdepil un prosop sau țesut. Produsele de depilare sunt utilizate în principal de către femei. Dacă ați începe să utilizați o depilatoare este întotdeauna cel mai bine să-l încercați pe o suprafață mică în caz de reacții cutanate (la urma urmei, este un compus chimic și oameni diferiți au reacții diferite).

Reducere Permanenta A Parului – Laser îndepărtarea părului cu Laser este un termen mai lung metodă de îndepărtare Freshdepil a părului. Acesta nu poate fi clasificat (conform FDA) ca o permanentă online metodă de îndepărtare a părului încă, dar este o reducere permanenta a parului metodă. În termeni simpli ceea ce se întâmplă este că un fascicul de lumină este axat pe folicul, care este transformată în căldură. Parul absoarbe și este la rândul său cu handicap.

Epilare Definitiva- Electroliza – Aceasta este singura metodă de îndepărtare a părului, care pot fi clasificate în SUA (conform FDA) ca o Freshdepil permanentă metodă de îndepărtare a părului. Această metodă se aplică un curent electric pentru fiecare fir de par este tratat. Curentul electric distruge parul. Este un proces de lungă durată, care va necesita, de obicei, diferite sesiuni.

Zone ale corpului și a Recomandat Metode de Îndepărtare a Părului – În termeni generali, electroliză și cu laser poate fi aplicat pe toate zonele corpului; prin urmare, următoarele Freshdepil metode recomandate sunt temporare, în sensul că creșterea părului va avea loc între o zi și trei săptămâni.

Freshdepil – unde să cumpere, farmacie

Sprancene – Deși unii oameni cum să utilizați nu-și radă sprâncenele lor, metodele recomandate sunt toate derivate din Freshdepil jumulire. Acestea sunt: Pensare, filetare farmacie, ceara sau sugaring.

Buza superioara, Barbie, Mustata si Barba – Pentru bărbați, ras este norma, în timp ce pentru femei epilare cu ceară sau sugaring.

Freshdepil forumDin spate a Gâtului – Pentru bărbați Freshdepil acest lucru poate fi fie de ras sau de tăiere. Femeile, pe de altă parte, ar trebui să ceară sau zahăr. Având în a spus că, pentru anumite stiluri de păr scurt, ras este destul de acceptabil.

Umeri, Spate, Brațe, Mâini, Stomac, ar trebui să evite de ras pe umeri, spate sau stomac, deoarece există riscul unde să Freshdepil cumpere de iritare a pielii și firele de păr crescute sub piele. De asemenea, trebuie să fie foarte atenți ras zonele unde nu se poate vedea ca riscul de reduceri este mare. Cele mai bune metode pentru aceste zone sunt îndulcire sau ceara. Un duș cald, imediat după îndepărtarea părului reduce riscul de iritare a pielii.

Axile – Ras este cea mai recomandata metoda, dar trebuie să fie făcut cu atenție, deoarece firele de par la Freshdepil subrat crească comentarii în diverse direcții. Evita deodorante imediat după, dar folosesc o crema unde să cumpere hidratanta. Epilarea cu ceară și îndulcire, de asemenea, pot fi utilizate, deși acesta poate fi dureros în acest domeniu.

Zona pubiana si Bikini Line -Clip pe lungimea parului cu foarfeca. Apoi se aplica ceara sau sugaring soluție. De România ras, fie cu un aparat de ras umed sau un aparat electric de Freshdepil ras poate fi, de asemenea, folosit, dar să fie conștienți de faptul că regenerarea perioadă poate fi inconfortabil și dureros din cauza miriște. Tu ar trebui să evite produsele de depilare, deoarece acestea pot provoca grave iritații.

Picioare, picioare, Degetele de la picioare -Cele mai populare metode sunt de ras și epilat. Un picior bărbierit, în cazul în care trebuie să ai grijă farmacie de reduceri, înseamnă că aceasta este o soluție pe Freshdepil contraindicații termen scurt (până la trei zile). Ceara este un termen mai lung, dar pentru rezultate mai bune trebuie să așteptați până când părul este de aproximativ un sfert de un inch lung.

Există mai multe alternative de îndepărtare a părului, în cazul în care la sfârșitul zilei, alegerea ta ar trebui să ia în considerare costul, regenerarea perioadă, posibile reacții cutanate și ușurința de utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *