Gustări Sănătoase Pentru Pierderea În Greutate Și De Sănătate

Dieta si exercitiile fizice au fost o tendință majoră în ultimele trei decenii, deși în ultimii ani s-au concentrat pe rapid pierderea in greutate prin dieta pastile si diete de avarie. Cu toate acestea, în ultimii zece ani, mai multe și mai mulți oameni au început să înțeleagă că pierderea în greutate începe cu o dieta echilibrata de gustări sănătoase, care include toate grupele de alimente, împreună cu un exercitii fizice regulate regiment. Puțini oameni sunt eliminarea categorii întregi de la dieta lor și concentrându-se pe consumul de dreptul de alimente pentru pierderea de grăsime. Consumul de gustări sănătoase poate fi una dintre cele mai plină de satisfacții moduri de a pierde în greutate în timp ce încă posibilitatea de a se bucura de o mare varietate de alimente.

Fructele sunt de Nutrienți-Gustări Ambalate pentru Pierderea în Greutate

Fructele sunt una dintre puținele alimente care oferă o cu o serie de vitamine și minerale, în timp ce degustare absolut delicioase în același timp. Cu toate acestea, fructele ar trebui să fie întotdeauna în stare proaspătă sau congelată. Conserve de fructe sunt considerate alimente prelucrate și poate să conțină o cantitate excesivă de conservanți, siropuri, plus zaharuri, și alte ingrediente care creează conținut ridicat de calorii, care poate contrabalansa beneficiile de fructe în sine. Fructe proaspete, de asemenea, au avantajul de a fi prins și luat ca o gustare rapidă. De exemplu, portocalele sunt gustări sănătoase pentru arderea grasimilor si poate fi tăiat zile în avans și depozitate într-o pungă de plastic în frigider. Mere, banane si alte fructe moi pot fi, de asemenea, saci, deși acestea ar trebui să fie tăiate cât mai aproape de ora de a manca posibil din cauza tendinței lor de a se întuneca. Fructele sunt un mare plus pentru atât cald și la rece a cerealelor precum și pot face micul dejun mai mult de umplere. Un sfert de cana de capsuni sau afine face un mare plus la aproape orice cereale pentru micul dejun sau chiar un castron de fulgi de ovăz și gustări sănătoase pentru pierderea in greutate.

Oh Nuci! Un alt Mare Gustare pentru Arderea Grasimilor

nuci

Snacks-uri bune pentru a pierde in greutate include o varietate de alimente care conțin proteine de care nucile sunt o sursă viabilă. Există multe nuci, care sunt disponibile în magazin alimentar locale, cum ar fi alune, nuci pecan, caju, nuci de Macadamia, seminte de floarea soarelui, și multe altele. Nucile sunt perfect gustări pentru pierderea de grăsime, care sunt foarte convenabil. De exemplu, înainte de a merge la sala de sport, mulți oameni pot mânca un pumn de arahide pentru un plus de proteine lovi cu piciorul pentru a le ajuta prin antrenament lor. Chiar și untul de arahide este relativ sănătos, deși prea mult unt de arahide poate duce la excesul de calorii care să țină departe de beneficiile sale. Un singur lucru să-și amintească despre a cumpara nuci este conținutul de sodiu. Excesul de sodiu poate duce la o serie de probleme de sănătate și contribuie la creșterea în greutate, în unele cazuri. Nuci, care sunt uscate, prăjite fără sare sunt cele mai bune gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, deși acum, multe companii au scăzut de sare sau „ușor sărată”, disponibile. Fructe cu coajă lemnoasă pot fi cu ușurință măsurate pentru buna dimensiune de servire și poate fi impachetata pentru a transporta în buzunar cărți și cutii de pranz pentru ca gustare rapidă care împachetează un pumn.

Pentru Gustări Sănătoase Pentru A Pierde In Greutate, Include Legume

Mai toată lumea a fost spus la un moment dat în viața lui sau a ei de a mânca toate legumele lor. Acest lucru sună adevărat, practic, pentru fiecare stil de viață și legume sunt foarte gustări sănătoase pentru pierderea in greutate. Unele legume, cum ar fi broccoli și țelină, chiar și contribuie la pierderea in greutate în timp ce a fi mâncat. S-a spus că aceste două legume necesită mai multe calorii pentru a mesteca și digera decât produc în interiorul corpului. Cu toate acestea, cum ar fi fructe, legume ar trebui să fie în stare proaspătă sau cel puțin înghețate. Legume proaspete, cum ar fi broccoli, morcovi, telina, și chiar felii de ardei sunt foarte convenabil de gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, deși uneori, oamenii pot face greșeli atunci când le mănânci. Mulți oameni mănâncă salate, pe legume lor. Multe dintre aceste pansamente, în special cumparat de la magazin cremos pansamente, au cantitati mari de grasimi, calorii, de înaltă fructoză sirop de porumb, și alte substanțe chimice care sunt foarte de dorit pentru o dieta adecvata. Legume proaspete sunt cele mai consumate fără cremos pansamente și cele mai multe pot fi pre-tăiate și saci pentru o gustare ușoară pe drum. Face aceste alimente una din mai multe du-te la gustări sănătoase pentru pierderea in greutate.

Iaurt și Brânzeturi

Iaurt și Brânzeturi

Este o concepție greșită comună că toate brânzeturile sunt produse lactate încărcate cu grăsimi, ceea ce le face nesănătoase. Cu toate acestea, acest lucru nu este neapărat cazul, și ele pot fi de fapt mare de snacks-uri pentru pierderea de grăsime, care sunt destul de gustoase. Brânzeturi, cum ar fi ricotta, brânză, iaurt și toate conțin sănătoase grăsimi saturate, care sunt necesare pentru funcția metabolice corespunzătoare. Există mai multe varietăți de iaurt pentru a alege de la, care sunt gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, cum ar fi regulat iaurt, capsuni, afine, și alte aromă de iaurt. Iaurtul poate fi, de asemenea, combinate cu căpșuni, afine, banane sau pentru a face piureuri, care sunt deosebit de gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, care oferă vitamine si substante nutritive esentiale, care, de asemenea, de promovare a sănătății și de vindecare. De vaci sau branza ricotta este un mare plus la orice salată și poate înlocui chiar nesănătoase cumparat de la magazin salata de pansamente.

Un Timp pentru Ceai

În loc de chips-uri de cartofi pe canapea, mulți oameni au început să se bucure de ceaiuri pentru gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, mai ales ca o gustare la prânz. Există multe ceaiuri care sunt considerate gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, cum ar fi oolong, verde, alb și ceaiuri. Aceste ceaiuri pot fi o gustare excelentă în timpul lor de dimineață sau după-amiază pauză. Verde și alb ceaiuri sunt o sursa excelenta de antioxidanti, care contribuie la o optimă a fluxului de sange si o reducere a stresului. Stresul determina organismul sa stocheze carbohidrati si proteine, care duce la acumularea de grăsimi în organism. Ceai este excelent pentru arderea grasimilor si ofera energie corpului și cardiace beneficii la fel de bine.

– Și Condimenteze Viața Gustare

În timp ce majoritatea oamenilor grindină beneficiile de gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, mulți oameni nu știu că există condimente care pot adauga coaja lor gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, precum și. De exemplu, scortisoara este un condiment bucurat de sute de milioane de oameni din întreaga lume. Scortisoara poate fi un mare plus pentru fructe proaspete într-un castron de cereale. Cu toate acestea, scortisoara poate fi o gustare sanatoasa pentru pierderea in greutate, precum și pentru că acesta acționează ca un stimulent metabolic în organism. Acest condiment face alte gustări sănătoase pentru pierderea in greutate chiar mai bine. Face gustări sănătoase pentru pierderea in greutate un pic mai gustoase, cu adaos de una din multele metabolice condimente disponibile la magazin alimentar locale.

Concluzie

Cu atât de multe gustări sănătoase pentru pierderea in greutate pentru a alege de la, vă puteți bucura de o varietate de alimente, fără a sacrifica un anumit grup asupra altuia. În timp ce unele gustări sănătoase pentru pierderea in greutate poate fi, pur și simplu, scăzut în grăsimi, cum ar fi iaurt și brânzeturi, unele alimente pot beneficia în mod direct alte total de sănătate, precum și, cum ar fi antioxidantii din ceai. Prin crearea unui plan de masă echilibrată, împreună cu gustări sănătoase pentru pierderea in greutate, oamenii se pot bucura de un stil de viață sănătos, care contribuie la o viață mai lungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *