Diabet Zaharat Nutritie Știri, Compararea Populare Diete

Diabet zaharat nutritie vestea a fost schimbarea gândirii noastre despre ceea ce o dieta diabetică ar trebui să fie. Dar un lucru nu s-a schimbat, și că este mare și confuz serie de diete. Aceasta nu ajută faptul că fiecare dintre ele are fanii săi și statistici pentru a dovedi că va lucra pentru a vă ajuta să piardă în greutate și să se simtă bine.

Deci, care este cel mai bun pentru diabetici? Ne vom uita la câteva dintre cele mai populare diete și să le compare. Din moment ce toti avem gusturi diferite, unii vor apela la tine mai mult decât altele. Dar care sunt cele mai bune pentru un diabetic?

Nutriție Știri Despre Atkins Diete

Atkins Diete

De asemenea, cunoscut ca un foarte scăzut de carbohidrați sau dieta ketogenica, Atkins dieta pune accentul pe carbohidrati partea de alimentare. În loc de numărare de calorii globale, se restricționează glicemic ridicat carbohidrati, de numărare-le prin numărul de grame mananci.

Carbohidrati includ legume, fructe și cereale, precum și deserturi. Oamenii de pe dieta nu trebuie să conta cât de multe de grame de carne, brânză și grăsimi mănâncă. Acest tip de dieta cauze cetoza, o stare în care corpul tau foloseste grăsime și mușchi magazine în loc de glucoza din carbohidrati pentru a hrani celulele.

Pierderea în greutate este rapidă la început, mai ales dacă sunt utilizate pentru o mare dieta carbohidrati. O scădere drastică în glucide va duce la pierderea rapida in greutate, până când organismul se adapteaza.

Și de zahăr din sânge este de multe ori mai mici. Asta pentru că pancreasul este stimulat să producă insulină prin prezența de carbohidrati. Mai puțini carbohidrați înseamnă mai puțină insulină.

Cei mai mulți oameni care merg pe un Atkins dieta de tip drop aportul de calorii cu mai mult de 1.000 de calorii pe zi, deoarece este mai puțin disponibile pentru a mânca pe dieta asta. Și asta explică de pierdere în greutate.

O problemă cu acest regim pentru un diabetic este aportul ridicat de proteine, care este necesar. Mulți diabetici de tip 2 au borderline probleme cu rinichii, și unii dintre noi au boli cronice de rinichi.

Pentru boli de rinichi, nutritionistii recomanda mai mult de 1 gram de proteine pe kilogram de greutate corporală pe zi, și că este mult prea mic de proteine pentru dieta Atkins. O altă problemă cu carb dieta este foame.

Dacă doriți pentru a schimba cu adevarat viata ta, ai nevoie pentru a găsi un plan pe care îl puteți folosi pentru tot restul vieții. Foarte low carb dieta este foarte greu pentru a rămâne pe termen lung. Dar puteți pierde în greutate în acest fel.

Dieta South Beach și Diabet zaharat Nutritie

Aceasta dieta a fost inventată de către un cardiolog care pune accent pe diferența dintre „bine și grăsimi rele” și „bune și rele glucide.” El s-a bazat foarte mult pe indicele glicemic, care a fost inventat în anii 1980, și a scris o carte care a devenit un best-seller.

Dieta este similar cu dieta Atkins, dar nu este la fel de stricte cu privire la carbohidrati. Cu toate acestea, nu se bazează pe carne și grăsimi saturate, și restricționează utilizarea de fructe și unele legume.

Ca cu dieta Atkins, cea mai drastică schimbare este de la modul obișnuit de a manca, mai mult in greutate te va pierde la început. Inventatorul a fost încercarea de a ajuta oamenii stau pe dieta low carb. El a văzut cât de greu a fost pentru pacienții săi să stea pe ea pentru foarte mult timp.

Dieta South Beach face multe promisiuni și susține că nu au fost dovedite prin studii de cercetare, dar și cu alte diete, oamenii și-au pierdut în greutate, și ei găsesc că este mai ușor pentru a rămâne pe acest regim decât Atkins dieta low carb.

Și termenii de „bun de grăsime,” grăsimi rele,” „carbohidrati buni” și „carbohidrati rai” au făcut drumul lor în SUA limbă, astfel încât acestea apar în știri populare spectacole si reteta de site-uri web. Fără nici o dovadă greu au fost acceptate ca adevărate.

Dieta Mediteraneană și Diabet zaharat Nutritie Știri

Dieta Mediteraneană

Anunturi pentru dieta Mediteraneană pretinde că poate „mânca tot ce vreau” și „nu se simt foame.” Sună grozav, dar lucruri care sună prea frumos să fie adevărat, de multe ori sunt.

Aceasta dieta, în conformitate cu diabet zaharat nutritie știri, este modelat pe drumul mulți Greci, spanioli și Italieni mananca. Foloseste uleiul de masline ca principal sursă de grăsime, și există foarte puțină carne roșie, dar o mulțime de pește, fasole, fructe și legume proaspete. Produsele lactate sunt consumate în principal ca iaurt și brânzeturi, cereale și pâine sunt numai din cereale integrale surse.

Chiar dacă dieta este bogată în grăsimi și sare, Grecii și Italienii care trăiesc în acest fel, au mult mai puține probleme cardiovasculare decât cei care au trecut la o dieta Occidentală. Dar există mai mult decât atât. Portiile sunt mai mici în aceste țări, și oamenii sunt în general mai activi.

Mai multe în profunzime studii au fost făcute de aceasta dieta, și în mod constant produce scaderea trigliceridelor, scăderea tensiunii arteriale și de zahăr din sânge mai mici. Și întotdeauna prezinta un risc redus de a deveni diabetic de-a lungul timpului.

Deoarece dieta pune accentul pe o mulțime de fructe și legume neprelucrate, nuci si cereale integrale, este foarte mare in antioxidanti. Chiar uleiul de masline are beneficii antioxidante, deoarece este un ulei vegetal natural. Pește și carne de pasăre sunt principalele surse de carne, cu alte proteine animale în cantități foarte mici, o dată pe săptămână sau mai puțin.

Deci, de ce te „mananca tot ce vrei?” Pentru că nu sunt consumul de orice alimente procesate, faina alba sau deserturi dulci. Este posibil să manca prea mult pe orice fel de dieta, dar e mai greu sa faci pe dieta Mediteraneană.

Este de asemenea important să subliniem că cei care recomanda aceasta dieta, de asemenea, spune-i să-și exercite în fiecare zi și de a lua o doză de soare pentru vitamina D. Și încurajează consumul cu familia și prietenii, nu singur. E Mediterane. Poate de aceea nu pare să fie mai puțin depresie printre oamenii care mănâncă dieta Mediteraneană.

Diabet zaharat Nutriție și Plătite Programe de Pierdere în Greutate

Jenny Craig și South Beach, precum și alte planuri similare vă va oferi premade și proportionat mese dieta pentru un preț. Astfel de planuri sunt un mod simplu, dacă sunteți tulburat de tot. Ei au dat deja seama de o varietate de mâncăruri în dreptul raza de calorii. Planurile de masa sunt scumpe, deși, și tot ce este procesat și congelate.

Weight Watchers a fost în jurul valorii din 1963, iar acum au un program special pentru diabetici. Mulți oameni au avut succes cu abordarea lor de a folosi puncte și schimburi în loc de numărare de calorii, precum și utilizarea lor de sprijin și un sentiment de comunitate. Există o taxă lunară, dar este mult mai ieftin decât preambalate mese.

Fiecare unul dintre cele mai populare planuri de masa si pierdere in greutate diete menționate mai sus vă va ajuta să piardă în greutate. Puteți avea succes cu nici unul dintre ei. Toate au fost dovedite de a duce la pierderea in greutate. Deci, care ar trebui să alegeți?

O Dieta Buna pentru Diabetici de Tip 2

Alimentatie Pentru Diabetici

Se uită la diabet zaharat nutritie știri și cele mai recente studii, există lucruri pe care un bun de viață dieta pentru un diabetic ar trebui să includă. Acestea sunt câteva întrebări pe care le-ar putea cere-te ca te uiti la alegeri.

În primul rând, dieta include o mulțime de legume proaspete și fructe de antioxidanti, cereale integrale și nuci pentru fibre și vitamine, și surse de proteine care se bazează mai mult pe pește și carne de pasăre decât carnea roșie? Urmează să mănânci suficiente calorii pentru a obține hrana necesară, în scopul de a trăi cu și lupta cu diabetul?

Sunt alimentele pe dieta atrăgătoare pentru tine? Ai nevoie pentru ca lucrurile pe care tu va trebui sa mananci pentru tot restul vieții. Altfel nu se va lipi cu modificările la obiceiurile tale alimentare.

Sunt alimentele pe dieta ușor pentru tine de a găsi la piețele locale? Vă puteți permite? Schimbarea obiceiurilor tale alimentare nu trebuie să rupe bugetul. Și asigurați-vă că există o mulțime de lucruri cu privire la dieta, care sunt familiare pentru tine.  http://nutritiecorporala.info/

Ultima întrebare – planul vorbim despre exercițiu? Orice bun diabetici dieta ar trebui să încurajeze exercițiu. Aceasta este cheia la fel de pierdere în greutate, care îmbunătățește toate sistemele care sunt afectate de diabet de tip 2. Dacă planul sunteți în căutarea la minimizează exercita sau de a spune nu aveți nevoie de ea, că ar fi un moment bun pentru a muta pe.

Aveți nevoie pentru a face ceea ce funcționează pentru tine. Nu mâncarea este interzis pentru diabetici. Dar există unele lucruri care sunt mai bine pentru tine decât altele, iar unele care va vor face viata cu diabet zaharat mai ușor. Înarmați cu niște informații, puteți decide pentru tine ce alegeri vor fi. E călătoria ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *